Kabijakan Privasi

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun https://digitalweightscalecentral.com/

Lamun merlukeun informasi deui atawa mibanda patalékan ngeunaan kawijakan privasi urang, mangga ngarasa Luncat ka kontak urang ku surelek di [email protected]

Dina https://digitalweightscalecentral.com/, nu privasi tina nu datang urang anu ekstrim pentingna ka urang. Dokumén kawijakan privasi Ieu outlines jenis inpo pribadi ditarima jeung dikumpulkeun ku https://digitalweightscalecentral.com/ jeung kumaha eta dipaké.

Log Payil
Kawas loba loka ramat séjén, https://digitalweightscalecentral.com/ ngajadikeun pamakéan payil log. Informasi jero payil log ngawengku protokol internet ( IP ) Alamat, tipe browser, Internet Service Provider ( ISP ), date / waktu cap, ngarujuk / kaca kaluar, jeung jumlah clicks ka nganalisis tren, administer loka, gerakan lagu pamaké kira-kira loka, jeung ngumpulkeun informasi demografi. Alamat IP, sareng inpo nu saperti séjén teu numbu ka informasi anu diwanoh pribadi.

Cookies jeung Web Beacons
https://digitalweightscalecentral.com/ teu make cookies pikeun nyimpen informasi ngeunaan datang kahoyong, catetan informasi-pamaké husus dina nu Kaca nu aksés pamaké atawa didatangan, ngaluyukeun eusi kaca Wéb dumasar kana jinis datang browser atawa inpo nu sejenna nu nganjang nu ngirimkeun via browser maranéhanana.

DoubleClick DART cookie
.:: Google, salaku ngajual pihak katilu, maké cookies pikeun ngasupkeun ngawula ka Iklan di https://digitalweightscalecentral.com/.
.:: Dipake Google tina cookie DART nyandak ka ngawula ka Iklan pikeun pamaké dumasar kana datangna maranéhna pikeun https://digitalweightscalecentral.com/ jeung nu séjénna loka di Internét.
.:: Pamaké bisa milih kaluar ti pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi jaringan ad jeung eusi Google di URL di handap ieu – https://www.google.com/privacy_ads.html

Sababaraha mitra pariwara urang bisa make cookies jeung beacons web dina loka urang. Mitra pariwara urang di antarana ….
Google Adsense
Amazon

Server ieu ad pihak-katilu atawa jaringan ad ngagunakeun téknologi ka advertisements jeung Tumbu nu nembongan dina https://digitalweightscalecentral.com/ ngirim langsung ka panyungsi anjeun. Maranéhanana sacara otomatis narima alamat IP anjeun mun ieu lumangsung. Téknologi séjén ( saperti cookies, JavaScript, atawa Web Beacons ) bisa ogé dipaké ku jaringan ad pihak-katilu pikeun ngukur éféktivitas advertisements maranéhanana jeung / atawa pikeun pribados eusi pariwara nu tempo.

https://digitalweightscalecentral.com/ teu boga aksés ka atawa kadali leuwih cookies ieu nu dipaké ku advertisers pihak-katilu.

Anjeun kudu menta nasehat ka kawijakan privasi masing-masing tina server ad pihak-katilu ieu pikeun inpo nu leuwih lengkep dina ieu lila-maranéhanana ogé pikeun parentah tentang kumaha carana milih-kaluar prakték tangtu. http://kawijakan privasi digitalweightscalecentral.com/'s teu dilarapkeun ka, jeung urang teu bisa ngadalikeun kagiatan, saperti advertisers séjén atawa jalaloka.

Mun hayang nepi ka nganonaktipkeun cookies, Anjeun bisa ngalakukeunana ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. Inpo nu leuwih lengkep lengkep manajemén cookie nu ngabogaan panjalajah web husus bisa kapanggih di panyungsi’ situs web masing-masing.