5 Kenop TO meuli skala digital Anjeun

Want to know what to look for when buying your digital scale? We’ve used and rated a large number of really good scales, sangkan terang naon awas pikeun (sarta naon ulah). We share our 5 luhur tips sareng anjeun.

Sakumaha urang apal beuki loba ngeunaan kaséhatan sarta beurat urang, urang manggihan leuwih clues ngeunaan kumaha hubungan antara kaséhatan urang an beurat karya. Urang mimitian dahar healthier, exercising cara leuwih efisien, jeung mantau beurat urang jeung faktor kaséhatan urang raket.

Bagian paling penting mantau beurat urang, ieu ngabogaan hiji set akurat jeung oge dijieun tina skala mandi. Milih skala mandi digital katuhu teu cukup nu gampang sanajan. Jeung jadi loba tipena béda tina skala aya di pasar ayeuna hese eta bisa milih. Sababaraha nu bisa mantau leuwih ti saukur beurat urang. Maranéhanana bisa assess makeup awak urang sakabéh, kaasup beurat cai jeung beurat otot. Sababaraha komo bisa nyimpen hiji catetan stats kaséhatan urang sangkan bisa kasampak di kamajuan urang. Lain ngan skala baheula heubeul alus.

Pikeun sababaraha urang, skala mandi pangalusna, masih bisa jadi skala analog Palasik. Maranéhanana umumna aman ngagunakeun. Anjeun bisa kalayan gampang diatur ka nol saméméh ngagunakeun jeung gear leutik, jeung salami cinyusu tetep dipake, skala bakal bisa dipaké ok. Skala nu lega analog, kumaha oge, nu jadi ampir leungit poe ieu. model Digital nu nyokot leuwih pasar. Model analog teu boga salaku rupa rupa keur ukuran, atawa teu maranehna boga kamampuhan (jeung mindeng akurasi) nu pesaing digital maranéhanana geus.

Pikeun milih pangalusna skala mandi digital, mikir ngeunaan kaperluan Anjeun sareng anggaran. Hal kahiji mertimbangkeun naon kukituna anjeun resep skala Anjeun ngalakukeun pikeun anjeun. Naha rek ngan kasampak di beurat Anjeun? Atawa aya gol Anjeun pikeun ngawangun otot, atawa leungit leuwih lemak? Dupi anjeun hariwang ngeunaan kaséhatan Anjeun sakabéh? Jeung hoyong boga cara ngajaga hiji panon dina jalan awak Anjeun progressing jeung waktu? Lain mikir mikir ngeunaan nyaéta jumlah warga anu bade jadi ngagunakeun skala jeung masalah maranéhanana. Sababaraha skala digital geus diwangun-atawa kenangan transferable keur sababaraha pamaké pikeun nyimpen jeung lagu kamajuan maranéhanana. Sadaya faktor ieu bakal nangtukeun jenis skala Anjeun bakal kudu.

Hal nu bisa ngaharepkeun ti skala a poe ieu balik jalan leuwih 90an heubeul mandi set Anjeun. skala Dinten ieu dijieun leuwih ngawas kaséhatan Anjeun ti sakadar massa awak anjeun sakabéh. Anjeun ayeuna bisa program umur anjeun, luhur, génder, jeung tingkat aktivitas di skala jeung bisa estimasi umur métabolik Anjeun komo mamatahan anjeun dina asupan kalori. Digital timbangan poe ieu ogé bisa mintonkeun Anjeun kumaha massa Anjeun sumebar antara massa tulang jeung massa otot ogé lemak awak jeung lemak visceral. Dina panggih maranehna indit jauh leuwih ukur ngan BMI Anjeun, pikeun nyieun kaséhatan Anjeun. Jeung, pikeun kalolobaan skala boh ukuran di pon kitu jeung kilogram sadia jeung sababaraha masih boga ukuran dina batu (tapi ieu harder datang di sakuliah).

1. Kudu akurasi luhur?
Sababaraha urang kawas pikeun ngukur poean, atawa komo tos jeung post karya-kaluar kitu akurasi jeung reliabilitas mangrupakeun konci. Ieu téh alus nyaho yén skala sareng sadaya kamampuhan mantau ieu pangalusna pikeun jalma nu ngan hayang pamahaman umum awak maranéhanana. Mun anjeun atlet panarjamah, kumaha oge, atawa pembina awak, jeung anjeun rutin ngukur lemak awak jeung beurat otot ku ngadatangan puskesmas mangka di akurasi skala imah bisa jadi masalah. Studi geus dipintonkeun yén fitur monitoring timbangan beda mintonkeun béda dina akurasi. Anjeun kukituna heran sabab hiji kanaékan harga spent dina susunan skala teu sok mintonkeun hiji kanaékan akurasi. Sababaraha skala digital leuwih anggaran geus akurasi alus teuing.

2. Anggaran-sadar?
Sababaraha urang teu hayang méakkeun pakaya dina skala digital. Mun anjeun dina anggaran jeung hoyong produk murah, Anjeun bisa rek indit keur model leuwih basajan. fitur ditambahkeun bisa nyirorot ngaronjatkeun harga skala Anjeun. Lamun akurasi tina massa awak, jeung massa tulang jeung saperti nu penting gede ka anjeun, Anjeun bisa meuli skala médis. skala Médis leuwih mahal jeung teu dirarancang kalayan estetika atawa transportability dina pikiran, tapi maranehna skala nu lega paling akurat kaluar aya. Jeung maranéhna ngan bisa jadi anu pangalusna skala mandi digital pikeun anjeun.

3. COLOR jeung gaya ngagabung?
Loba urang ninggalkeun skala urang kaluar pikeun ukuran panggampangna tur datang urang nempo. Éta mana desain jeung pilihan warna alus faktor di. Upami Anjeun gaduh on jalma imah jeung interior desainer ngagabung, atawa Anjeun ngan polos kawas nempo hal éndah, mangka jalan skala digital Anjeun kasampak bisa jadi masalah. Sakabéh resensi urang jelas mintonkeun gambar tina skala urang ngawangkong ngeunaan. Jadi Anjeun moal meunang bray meuli hiji set awon.

4. EYESIGHT miskin?
Straining maca nomer dipintonkeun jalan turun di suku Anjeun frustrating polos. Upami Anjeun gaduh eyesight goréng, skala mandi digital pikeun anjeun bisa jadi skala ngawangkong. Maranéhanana ngembarkeun beurat Anjeun ogé mintonkeun eta. Loba skala nu lega ngawangkong geus loba pilihan basa nu beda aya saperti Spanyol, Perancis, jeung paling basa Éropa séjénna. Mun anjeun sadar diri ngeunaan beurat jeung teu daék risiko stats Anjeun keur disiarkeun sakuliah imah Anjeun, aya oge timbangan jeung nomer pintonan nu kacida gedéna, atawa gampang nempo deui-cahayana mintonkeun. Nomer badag atawa skala ngawangkong anu pangalusna, kumaha oge, salaku nalika cahya layar ngabogaan masalah eta bisa jadi repot ka fix. Inget yen jalma tipe timbangan yen bisa nyimpen hiji jurnal beurat Anjeun, ogé bisa nempokeun ka Anjeun naon wae beurat direkam ieu sanggeus dibéré off skala jadi anjeun tiasa gaduh hiji tampilan deukeut.

5. Lega beurat range?
Teu aya titik dina ngukur leungitna beurat nu teuas earned lamun skala Anjeun teu cater ka beurat Anjeun dimimitian. Mun anjeun kaleuwihan beurat, Anjeun bisa jadi hoyong néangan skala nu boga range leuwih lega. Loba skala balik nepi ka 300 lbs jeung sababaraha topping kaluar dina pertengahan nu 400 range lb. Mun anjeun paduli dipake batré, Anjeun bisa milih skala nu solar Powered atawa ngabogaan adapter colokan. Skala ieu boga sél solar leutik nu ngamungkinkeun ka ngecas jeung recharge tanpa kudu ngarobah accu maranéhanana. Tur upami Anjeun salah nu séntiméntal, atawa euy kudu hal ka beuratna sorangan jeung teu paduli ngeunaan fitur sejenna, Anjeun bisa meunang hiji analog. Di handap ieu mangrupakeun murah, kirang ti $10 timbangan nu loba nu percaya jadi leuwih akurat tinimbang model digital.

Mangga baca ngaliwatan resensi urang, urang geus nyokot waktu considerable di nguji unggal unit jeung asa manggihan exacly beurat digital timbangan nu Anjeun keur pilari.