puncak 5 Hal-Ka-Tahu Sateuacan Meuli anjeun Skala Beurat Digital

Hoyong terang kumaha néangan lamun meuli skala beurat digital Anjeun? We want to share with you our 5 kenop pikeun meuli skala digital jadi anjeun bisa manggihan skala beurat awak sampurna anjeun.

Tim kami para ahli geus diuji angka nu gede ngarupakeun skala beurat awak bener alus tur dipeunteun aranjeunna ngalawan silih – kami nyaho naon awas pikeun (sarta naon ulah) sarta kami ngabakukeun sadayana nguji ku ngagunakeun set sarua waktu metrics na deui.

Netepkeun sorangan Up sukses Ku Ngukur kamajuan anjeun

Salaku urang manggihan langkung seueur ngeunaan kaséhatan sacara umum, urang neangan clues alus dina hubungan antara status kaséhatan urang jeung beurat kami.

Simkuring geus nyaho yén lamun Anjeun ngamimitian dahar healthier na exercising, lajeng lalaki healthier ieu leuwih gancang tur panjang sustained lamun anjeun aya ogé mantau beurat sarta kaséhatan faktor anjeun raket.

Bagian paling penting mantau beurat urang, ieu ngabogaan hiji set akurat jeung oge dijieun tina skala mandi. Milih skala mandi digital katuhu teu cukup nu gampang sanajan. Kalawan jadi loba tipena béda of musical sadia dina pasaran kiwari milih susah na ngan hiji.

Sababaraha gaduh fitur tambahan sangkan anjeun bisa ngawaskeun leuwih ti ngan beurat awak anjeun. Éta bisa assess makeup awak anjeun sakabéh, kaasup beurat cai jeung beurat otot. Some can even keep a record of your health stats so you can look at your progress and see when you hit key goals. Lain ngan skala baheula heubeul alus.

Pikeun Kalolobaan Jalma, Pilihan nu jelas Antara Digital sarta Analog

Pikeun sababaraha urang, skala mandi pangalusna, masih bisa jadi gaya analog Palasik. Aranjeunna umumna pisan aman pikeun anjeun ngagunakeun. Anjeun bisa kalayan gampang diatur ka nol saméméh ngagunakeun jeung gear leutik, jeung salami cinyusu tetep dipake, Skala anjeun bakal dianggo ok.

Ieu skala analog, kumaha oge, anu sabenerna jadi ampir leungit poé ieu. model Digital geus direbut pasaran. Model analog teu boga salaku rupa rupa keur ukuran, atawa kamampuhan (jeung mindeng akurasi) nu pesaing digital maranéhanana geus.

Keur anjeun milih pangalusna skala mandi digital, pikir ngeunaan pangabutuh anjeun sarta anggaran Anjeun, kami geus kapanggih yén paling jalma resep digital, Tapi ieu teu salawasna kasus.

Faktor Dina Milih Skala Digital anjeun

Hal kahiji mertimbangkeun téh naon kukituna anjeun resep skala beurat digital anjeun pikeun ngalakukeun pikeun anjeun.

  • Naha rek ngan kasampak di beurat Anjeun?
  • Atawa aya gol Anjeun pikeun ngawangun otot, atawa leungit leuwih lemak?
  • Dupi anjeun hariwang ngeunaan kaséhatan Anjeun sakabéh?
  • Jeung hoyong boga cara ngajaga hiji panon dina jalan awak Anjeun progressing jeung waktu?

Hal sejen mikir ngeunaan teh jumlah warga anu bade jadi ngagunakeun skala beurat awak sarta masalah individu maranéhanana. Sababaraha skala digital geus diwangun-atawa kenangan transferable keur sababaraha pamaké pikeun nyimpen jeung lagu kamajuan maranéhanana. Sadaya faktor ieu bakal nangtukeun jenis skala Anjeun bakal kudu.

The Top 5 Hal-Ka-Tahu Sateuacan Meuli anjeun Skala Beurat Digital

Hiji hal anu pasti, hal nu bisa ngaharepkeun tina skala a poé ieu balik jalan saluareun 90an heubeul mandi set Anjeun. skala Dinten ieu dijieun leuwih ngawas kaséhatan Anjeun ti sakadar massa awak anjeun sakabéh.

Anjeun ayeuna bisa program umur anjeun, luhur, génder, jeung tingkat aktivitas di skala jeung bisa estimasi umur métabolik Anjeun komo mamatahan anjeun dina asupan kalori. Digital timbangan poe ieu ogé bisa mintonkeun Anjeun kumaha massa Anjeun sumebar antara massa tulang jeung massa otot ogé lemak awak jeung lemak visceral.

dina panggih, timbangan kiwari buka tebih saluareun ukur ngan BMI Anjeun, pikeun nyieun kaséhatan Anjeun. Jeung, pikeun kalolobaan skala boh ukuran di pon kitu jeung kilogram sadia jeung sababaraha masih boga ukuran dina batu (tapi ieu harder datang di sakuliah).

1. Kudu akurasi luhur?

Anjeun bisa resep ngukur poean, atawa malah nyandak hiji pre ukur na posting karya-kaluar – jadi akurasi jeung reliabilitas nyaeta konci. Tur éta alus uninga yén skala kalayan sagala mantau jalma kamampuhan jas ieu anu hoyong pamahaman umum tina awakna.

tapi, lamun anjeun hiji atlet profésional atawa pembina awak anjeun rutin ngukur gajih awak anjeun sarta beurat otot ku ngadatangan puskesmas, mangka di imah akurasi skala bisa jadi hiji masalah. Studi geus kadang ditémbongkeun yén fitur ngawaskeun of musical béda némbongkeun béda dina akurasi.

Sanajan, Anjeun kukituna heran sabab paningkatan dina harga spent dina set of musical henteu salawasna némbongkeun paningkatan dina akurasi. Salaku téhnologi jeung manufaktur ngaronjatkeun, kami geus kapanggih yén sababaraha anggaran digital skala leuwih mibanda akurasi unggulan.

2. Anggaran-sadar?

Sababaraha urang ulah rék méakkeun pakaya dina skala beurat digital. Mun anjeun aya dina anggaran jeung anjeun hoyong produk kirang mahal, Anjeun bisa balik pikeun modél leuwih basajan. fitur ditambahkeun bisa nyirorot ngaronjatkeun harga skala Anjeun.

Lamun akurasi tina massa awak, jeung massa tulang penting ka anjeun, Anjeun bisa milih pikeun skala médis. Medical scales are slightly more pricey than simple modles and are not designed with aesthetics or transportability in mind. But despite that, lamun Anjeun keur pilari nilai jeung Jisim tulang mangrupa masalah, aranjeunna timbangan paling akurat kaluar aya. Éta ngan bisa jadi pangalusna skala mandi digital pikeun anjeun.

3. COLOR jeung gaya ngagabung?

Upami Anjeun gaduh on jalma imah jeung interior desainer ngagabung, atawa Anjeun ngan polos kawas nempo hal éndah, mangka jalan skala digital Anjeun kasampak bisa jadi masalah

Loba urang ninggalkeun skala urang kaluar pikeun ukuran panggampangna tur datang urang nempo, Skala urang tiasa 'jati’ di kamar mandi Anjeun. Éta mana desain jeung pilihan warna alus faktor di.

. Sakabéh resensi urang jelas mintonkeun gambar tina skala urang ngawangkong ngeunaan. Jadi Anjeun moal meunang bray meuli hiji set awon.

4. EYESIGHT miskin?

Straining maca nomer dipintonkeun jalan turun di suku Anjeun frustrating polos. Upami Anjeun gaduh eyesight goréng, skala mandi digital nu ceramah ka anjeun bisa jadi timbangan pikeun anjeun. Éta sabenerna ngembarkeun beurat Anjeun kitu oge sareng mintonkeun eta.

Loba skala ngawangkong ayeuna gaduh pilihan basa béda sadia kayaning Spanyol, Perancis, jeung paling basa Éropa séjénna.

Tur upami Anjeun salah mangrupakeun diri sadar ngeunaan beurat anjeun sarta teu hayang risiko stats Anjeun keur disiarkeun sakuliah lembur, aya oge timbangan jeung nomer pintonan nu kacida gedéna, atawa gampang nempo deui-cahayana mintonkeun.

Inget yen sababaraha rupa skala beurat awak nu bisa nyimpen hiji jurnal ngeunaan beurat Anjeun, ogé bisa nempokeun ka Anjeun naon wae beurat direkam ieu sanggeus dibéré off skala jadi anjeun tiasa gaduh hiji tampilan deukeut.

5. Lega beurat range?

Teu aya titik dina ngukur leungitna beurat nu teuas earned lamun skala Anjeun teu cater ka beurat Anjeun dimimitian. Mun anjeun kaleuwihan beurat, Anjeun bisa jadi hoyong néangan skala nu boga range leuwih lega. Loba skala balik nepi ka 300 lbs jeung sababaraha topping kaluar dina pertengahan nu 400 range lb.

Mun anjeun paduli dipake batré, Anjeun bisa milih skala nu solar Powered atawa ngabogaan adapter colokan. Skala ieu boga sél solar leutik nu ngamungkinkeun ka ngecas jeung recharge tanpa kudu ngarobah accu maranéhanana. Tur upami Anjeun salah nu séntiméntal, atawa euy kudu hal ka beuratna sorangan jeung teu paduli ngeunaan fitur sejenna, Anjeun bisa meunang hiji analog. Di handap ieu mangrupakeun murah, kirang ti $10 timbangan nu loba nu percaya jadi leuwih akurat tinimbang model digital.

Pananjung bener Skala Beurat Digital Kanggo Anjeun

Pastikeun maca ngaliwatan ulasan kami, kami geus dicokot waktu considerable dina uji coba tiap sarta unggal Unit tur miharep anjeun manggihan persis beurat awak beurat digital timbangan nu Anjeun keur pilari.