Privacy Policy

Privacy Policy për https://digitalweightscalecentral.com/

Nëse keni nevojë më shumë informacion ose keni ndonjë pyetje rreth privacy policy tonë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni me email në [email protected]

Në https://digitalweightscalecentral.com/, privacy nga vizitorët tonë është me rëndësi të madhe për ne. Privacy policy Ky dokument përshkruan llojet e informatave personale janë pranuar dhe mbledhur nga https://digitalweightscalecentral.com/ dhe si është përdorur.

Log Files
Ashtu si shumë vende të tjera Web, https://digitalweightscalecentral.com/ e bën përdorimin e dosjeve log. Informacioni brenda fotografi log përfshin protokoll internetit ( IP ) Adresat, lloji i shfletuesit, Internet Service Provider ( ISP ), data / vulën e kohës, duke iu referuar / faqeve dalëse, dhe numrin e klikimeve të analizuar trendet, administruar vendin, Lëvizja track user-së rreth site, dhe mbledhin informata demografike. IP adresat, dhe informacione të tjera të tilla nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që është personalisht identifikueshme.

Cookies dhe Beacons Web
https://digitalweightscalecentral.com/ nuk përdorin cookies për të ruajtur informacione në lidhje me preferencat e vizitorëve, rekord informacion user-specifike mbi të cilat faqet akses përdoruesit ose vizita, rregulloje përmbajtje Web faqe bazuar në vizitorëve browser type ose informata të tjera që vizitori i dërgon përmes shfletuesit të tyre.

Turrje cookie DoubleClick
.:: Google, si një shitës palë e tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në https://digitalweightscalecentral.com/.
.:: Google përdorimi i turrje cookie mundëson atë që të shërbejë reklama për përdoruesit bazuar në vizitën e tyre në http://Faqet digitalweightscalecentral.com/ dhe të tjera në internet.
.:: Përdoruesit mund të zgjedhin nga përdorimi i turrje cookie duke vizituar ad dhe përmbajtjen e rrjetit privacy Google politikë në URL e mëposhtme – https://www.google.com/privacy_ads.html

Disa nga partnerët tanë reklamave mund të përdorin cookie-t dhe web beacons në faqen tonë. Partnerët tanë janë reklamat ….
Google Adsense
Amazona

Këto servers ad palë të treta apo rrjetet ad përdorimin e teknologjisë për reklama dhe lidhje që shfaqen në https://digitalweightscalecentral.com/ dërgoni direkt të shfletuesit tuaj. Ata marrin automatikisht IP adresa juaj kur kjo ndodh. Teknologjive të tjera ( të tilla si cookies, JavaScript, ose Web Beacons ) mund të përdoret edhe nga rrjetet ad palës së tretë për të matur efektivitetin e reklamave të tyre dhe / ose të personalizosh të përmbajtjes reklamat që ju shihni.

https://digitalweightscalecentral.com/ nuk ka qasje në ose kontroll mbi këto që përdoren cookies nga palë të treta reklamuesit.

Ju duhet të konsultoheni me politikat përkatëse të këtyre private te treta ad servers parti për informacion më të detajuar mbi praktikat e tyre si dhe për udhëzime se si të priren nga e praktikave të caktuara. http://Politika digitalweightscalecentral.com/'s privacy nuk zbatohet për, dhe ne nuk mund të kontrollojë aktivitetet e, të tilla reklamuesit të tjera ose web sites.

Nëse ju dëshironi të çaktivizoni cookies, ju mund ta bëni këtë nëpërmjet shfletuesit tuaj individuale options. Më shumë informacion të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie specifike web shfletues mund të gjenden në shfletues’ faqet e internetit përkatëse.