Scale peshë Gurus Digital Trupi i shëndoshë – Affordable Rishikimi i cilësisë

Të ngjashme Posts
Scale GoWISE USA Slim Digital – Zgjedhje e mençur?  Rishikim 2015
Scale GoWISE USA Slim Digital – Zgjedhje e mençur? Rishikim 2015
GoWISE SHBA Slim Digital Scale merr matje si ajo e homologëve më të shtrenjta, por për të njëjtin çmim si ...
Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, Por A do të Dorëzojë?
Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, Por A do të Dorëzojë?
Ozeri ZB19-W Scale përmban një të madhe duke kërkuar Pesha Dial Elektro-Mekanike, marrin matje peshe tuaj dhe të shohim shfaqjen gjilpërë ...
Withings WiFi Body Scale – Scale MOST shtrenjtë EVER?
Withings WiFi Body Scale – Scale MOST shtrenjtë EVER?
Shkalla WiFi Trupi nga Withings është shumë e shtrenjtë – e bën atë meriton tag çmimeve? A është kjo një shqyej off? Ne huazuar ...

Nuk ka komente ende, shtoni një më poshtë.

Lini nje pergjigje


Emër (i nevojshëm)

Email (i nevojshëm)

Faqja e internetit