Vitagoods VGP-3000 Digital Body Analyzer Rishikimi Scale – A Ju keni osteoporozën?

Të ngjashme Posts
Scale peshë Gurus Digital Trupi i shëndoshë – Affordable Rishikimi i cilësisë
Scale peshë Gurus Digital Trupi i shëndoshë – Affordable Rishikimi i cilësisë
Peshë Gurus kanë një faqe interneti shkëlqyeshëm, por Digital Trupi i shëndoshë Scale tyre edhe lart grumbulloj? Ne mendojmë kështu. Varg:...
Scale GoWISE USA Slim Digital – Zgjedhje e mençur? Rishikim 2015
Scale GoWISE USA Slim Digital – Zgjedhje e mençur? Rishikim 2015
GoWISE SHBA Slim Digital Scale merr matje si ajo e homologëve më të shtrenjta, por për të njëjtin çmim si ...
Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, Por A do të Dorëzojë?
Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, Por A do të Dorëzojë?
Ozeri ZB19-W Scale përmban një të madhe duke kërkuar Pesha Dial Elektro-Mekanike, marrin matje peshe tuaj dhe të shohim shfaqjen gjilpërë ...

4 Comments

 • paul buisson says:

  how do i interpret the readings and what are the objective numbers i should shoot for ?

  • Tara says:

   Hey Paul, that all depends on what your goals are and your starting point. The main goal is to lower (or increase) body fat to a healthy level, while maintaining muscle and bone density.

 • paul pelters says:

  HOW DO I CHANGE FROM KG TO LB?

  • Tara says:

   Hi Paul, on the back of the scale you’ll find a flat button labeled kg/st/lb. Byressing that button you’ll cycle through the different units of measurementkilos, stone and pounds.

Lini nje pergjigje


Emër (i nevojshëm)

Email (i nevojshëm)

Faqja e internetit