EatSmart Precision Digital banjo Scale – Mos e blej IT!

Të ngjashme Posts
Scale peshë Gurus Digital Trupi i shëndoshë – Affordable Rishikimi i cilësisë
Scale peshë Gurus Digital Trupi i shëndoshë – Affordable Rishikimi i cilësisë
Peshë Gurus kanë një faqe interneti shkëlqyeshëm, por Digital Trupi i shëndoshë Scale tyre edhe lart grumbulloj? Ne mendojmë kështu. Varg:...
Scale GoWISE USA Slim Digital – Zgjedhje e mençur?  Rishikim 2015
Scale GoWISE USA Slim Digital – Zgjedhje e mençur? Rishikim 2015
GoWISE SHBA Slim Digital Scale merr matje si ajo e homologëve më të shtrenjta, por për të njëjtin çmim si ...
Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, Por A do të Dorëzojë?
Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, Por A do të Dorëzojë?
Ozeri ZB19-W Scale përmban një të madhe duke kërkuar Pesha Dial Elektro-Mekanike, marrin matje peshe tuaj dhe të shohim shfaqjen gjilpërë ...

1 Comment

  • Rie says:

    This isn’t true with my scale. It works great. The customer service is second-to-none also. I had to replace mine back when it malfunctioned after having it for about nine months they replaced it no questions asked and didn’t even have me send my old scales back to them. In spite of your review, I believe that I will remain loyal to this brand.

Lini nje pergjigje


Emër (i nevojshëm)

Email (i nevojshëm)

Faqja e internetit