Политика на приватност

Политика за приватност за HTTP://digitalweightscalecentral.com/

Ако ви требаат повеќе информации или имате било какви прашања во врска со нашата политика на приватност, Ве молиме слободно контактирајте со нас преку e-mail на [email protected]

Во https://digitalweightscalecentral.com/, приватноста на нашите посетители е од исклучителна важност за нас. Овој документ ја опишува политиката за приватност видови на лични информации се добиени и собрани од страна на HTTP://digitalweightscalecentral.com/ и како таа се користи.

Пријавете Датотеки
Како и многу други веб-сајтови, https://digitalweightscalecentral.com/ го прави користењето на датотеки. Информациите во лог датотеки вклучува интернет протокол ( IP ) адреси, тип на прелистувач, Интернет сервис провајдер ( Интернет провајдер ), датум / време за печат, осврнувајќи / излез страници, и бројот на кликања за анализа на трендови, администрација на веб сајт, движење песна корисникот целиот сајт, и да соберат демографски информации. ИП адреси, и други такви информации не се поврзани со било какви информации кои се лични.

Cookies и web beacons
https://digitalweightscalecentral.com/ го користи cookies за да ја запази информацијата за посетители параметри, рекорд корисникот специфични информации за кои страници корисникот пристап или посета, изберете веб страница содржина врз основа на посетителите тип на пребарувач или други информации кои посетителот испраќа преку нивниот интернет пребарувач.

ДаблКлик стрела колаче
.:: Google, како трета страна продавач, користи cookies за да им служи на реклами на https://digitalweightscalecentral.com/.
.:: Користење на Google на стрела колаче му овозможува да им служи на реклами на корисниците врз основа на нивната посета https://digitalweightscalecentral.com/ и други сајтови на интернет.
.:: Корисниците можат да изберат од употребата на стрела колаче со посета на рекламата и содржината мрежа политика на приватност на Google во следната адреса – https://www.google.com/privacy_ads.html

Некои од нашите рекламни партнери може да користи cookies и веб радиофарове на нашиот сајт. Нашите партнери вклучуваат рекламирање ….
Google AdSense,
Амазон

Овие трети лица реклама сервери или мрежи за рекламирање користат технологијата за реклами и линкови кои се појавуваат на https://digitalweightscalecentral.com/ испрати директно до вашиот интернет пребарувач. Тие автоматски добивате вашата IP адреса, кога тоа се случува,. Други технологии ( како што се колачиња, Го вклучите Javascript-, или web beacons ) исто така може да се користи од страна на трети лица реклама мрежи да се измери ефективноста на нивните реклами и / или да го персонализирате на рекламна содржина што ќе го видите.

https://digitalweightscalecentral.com/ нема пристап или контрола над овие колачиња кои се користат од страна на трети лица рекламни.

Вие треба да се консултираат соодветните политики за приватност на овие трети лица реклама сервери за подетални информации за нивните практики, како и инструкции за тоа како да се вратиш на одредени практики. https://digitalweightscalecentral.com/'s политика на приватност не се однесува на, и ние не можат да го контролираат активностите на, како другите рекламни или веб-сајтови.

Ако сакате да го оневозможите колачињата, можете да го направите преку вашиот поединечни опциите на прелистувачот. Подетални информации за куки за управување со одредени веб прелистувачи може да се најде во пребарувачи’ соодветните веб-сајтови.