КУЈНСКИ Вага Со Излистано Велепредавство

Овде можете да ги видите сите од нашата кујна Вага коментарите. Don’t skimp out when buying kitchen scales, бидејќи постои голема разлика меѓу доброто скали, и лоши скали.

Ozeri Pronto Мултифункционални Дигитални Кујна Скалата Преглед

Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen Scale ReviewНа Ozeri Pronto Дигитални Мултифункционални Кујна скала е уште една парична казна скала форма Ozeri – на долниот крај на цената спектар, тоа е зделка. Опсег: 1g – 5000г Точност: 1g Requires 2 x AAA батерии (вклучени) Подржува мерење во грамови (Г), унци (OZ) и евра (LB) Tare function Funky style Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen Scale... Прочитај повеќе »

Ozeri Про Дигитални Кујна Скалата Храна Преглед

Ozeri Pro Digital Kitchen Food Scale ReviewЦрна или сребрена боја? The Ozeri Pro Digital Kitchen Food Scale looks the part, но се чувствува евтини, што рече.. тоа е! Опсег: 1g – 5000г Точност: 1g Requires 2 x AAA батерии (вклучени) Подржува мерење во грамови (Г), унци (OZ) и евра (LB) Tare function Funky style Ozeri Pro Digital Kitchen Food Scale Review The Good With an... Прочитај повеќе »

Паметни Измерете Дигитални Про џеб скала Преглед

Smart Weigh Digital Pro Pocket Scale ReviewКако на паметен Измерете Дигитални Про џеб скала до магацинот? Прилично добро, се чини! Опсег: 0.1g – 2000г Точност: 0.1g Requires 2 x AA батерии (вклучени) Подржува мерење во грамови (Г), унци (OZ), унци (OZT), pennyweight (DWT), зрна (Г.Н.), и карати (КТ). Тенок, modern style Smart Weigh Digital Pro Pocket Scale Review The Good The Digital Pro... Прочитај повеќе »