ПБО Вага Со Излистано Велепредавство

Овде можете да ги видите сите наши монета Вага коментарите. Монети скали се дизајнирани со прецизност и посебни единици во умот. Сите овие скали се наменети за мерење на (најмалку) Грамови, Унци и унци. Точност на монети скали мора да биде многу високо. Whether you’re a collector or a stacker, овие скали се оние што сакате.

Паметни Измерете Дигитални Про џеб скала Преглед

Smart Weigh Digital Pro Pocket Scale ReviewКако на паметен Измерете Дигитални Про џеб скала до магацинот? Прилично добро, се чини! Опсег: 0.1g – 2000г Точност: 0.1g Requires 2 x AA батерии (вклучени) Подржува мерење во грамови (Г), унци (OZ), унци (OZT), pennyweight (DWT), зрна (Г.Н.), и карати (КТ). Тенок, modern style Smart Weigh Digital Pro Pocket Scale Review The Good The Digital Pro... Прочитај повеќе »