Вага Со Излистано Велепредавство БАЊА

Тежина гуруа Дигитални телесна маст Скалата – Прифатлива за квалитет Преглед

Weight Gurus Digital Body Fat Scale – Affordable Quality ReviewТежина гуруа имаат масна веб-страница, но не со нивните дигитални телесна маст скала, исто така, до магацинот? Мислиме така. Опсег: 0 - 400 Фунти (0 - 180Kg) Изјави Точност: 0.1 LB или .1 Kg Requires 4 x AAA батерии (вклучени) Мерки во фунти (LB) и кг (Кг) Available in black or clear Want a reliable... Прочитај повеќе »

GoWISE САД тенок дигитален Скалата – Мудриот избор? Преглед 2015

GoWISE USA Slim Digital Scale – Wise choice?  Review 2015На GoWISE САД тенок дигитален скала го мерења како што е поскапо колеги, но за истата цена како стандардна скала. Опсег: 0 - 400 Фунти (0 - 180Kg) Изјави Точност: 0.2 LB или .1 Kg Requires 2 X 3 батерии биле (вклучени) Мерки во фунти (LB) и кг (Кг) Песни 8 individual... Прочитај повеќе »

Ozeri ZB19-W Скалата – Добар изглед, Но, дали тоа Избави?

Ozeri ZB19-W Scale – Good Looking, But Does it Deliver?На Ozeri ZB19-W скала, располага со голем потрага Електро-Машински Тежина Врти, се земе вашата тежина мерење и види иглата се прикаже вашата актуелна тежина. But are all those good looks just for show or is the Ozeri Scale a quality digital scale? Опсег: 0 - 400 Фунти (0 - 180Kg) Изјави Точност: 0.2 LB или .1... Прочитај повеќе »

Withings WiFi тело скала – Најскапиот скала некогаш?

Withings WiFi Body Scale – the MOST Expensive Scale EVER?Скалата на WiFi тело со Withings е многу скапо – ја заслужи цената? Дали е отлепвам? Ние позајмени еден од читател и го стави на тест (благодарение Дејв!). Прочитај повеќе за да дознаете она што мислевме.. FDA cleared body fat reading Great accuracy Wifi enabled Compatible with MyFitnessPal Multi User with... Прочитај повеќе »

Vitagoods VGP-3000 Дигитален тело аналитичар Скалата Преглед – Дали имате остеопороза?

Vitagoods VGP-3000 Digital Body Analyzer Scale Review – Do You have Osteoporosis?The Vitagoods VGP-3000 Digital Body Analyzer Scale is pretty neat – ја мери тежината, телесните масти, мускулна маса, вода тежина и коскената густина(!). Телесните масти скали се добива прилично заеднички овие дена, па тоа е убаво да се види нешто различно! Опсег: Unknown Stated Accuracy: Unknown Requires 4 x AAA батерии (вклучени) Мерки во фунти (LB) и кг (Кг)... Прочитај повеќе »

Fitbit Арија Wi-Fi Паметни Скалата Преглед – Зошто Тоа е страшно!

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale Review – Why it’s Awesome!The Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale is awesome – еден од најдобрите скали бања сме го тестираат. Ако сте сериозни за губење на тежината и добивање во форма, Ова е скала за вас. Опсег: 0 – 350 Фунти (0 – 160Кг) Изјави Точност: 0.1 lb Requires 4 x AAA батерии (вклучени) Мерки во фунти (LB) and Kilograms... Прочитај повеќе »

EatSmart прецизен дигитален бања скала – Не го купат!

EatSmart Precision Digital Bathroom Scale – DO NOT BUY IT!The EatSmart Precision Digital Bathroom Scale is a 5 година најдобро продаваните, висок рејтинг скалата, yet it simply does NOT stand up to it’s claims. Опсег: 0 – 180Kg Stated Accuracy: 100g Requires 4 x AAA батерии (вклучени) Мерки во фунти (LB) и кг (Кг) Авто калибрирани, Auto-On (Нема прислушување) EatSmart Precision Digital Bathroom Scale Review... Прочитај повеќе »