Ozeri ZB19-W Скалата – Добар изглед, Но, дали тоа Избави?

Слични Мислења
Тежина гуруа Дигитални телесна маст Скалата – Прифатлива за квалитет Преглед
Тежина гуруа Дигитални телесна маст Скалата – Прифатлива за квалитет Преглед
Тежина гуруа имаат масна веб-страница, но не со нивните дигитални телесна маст скала, исто така, до магацинот? Мислиме така. Опсег:...
GoWISE САД тенок дигитален Скалата – Мудриот избор?  Преглед 2015
GoWISE САД тенок дигитален Скалата – Мудриот избор? Преглед 2015
На GoWISE САД тенок дигитален скала го мерења како што е поскапо колеги, но за истата цена како ...
Withings WiFi тело скала – Најскапиот скала некогаш?
Withings WiFi тело скала – Најскапиот скала некогаш?
Скалата на WiFi тело со Withings е многу скапо – ја заслужи цената? Дали е отлепвам? Сме ја позајмиле ...

Нема коментари, да додадете еден подолу.

Оставете Одговор


Име (потребни)

Е-пошта (потребни)

Веб-страница