Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi kanggo https://digitalweightscalecentral.com/

Yen sampeyan mbutuhake informasi apa liyane utawa duwe pitakonan sembarang babagan kabijakan privasi kita, please aran gratis hubungi kita dening email ing [email protected]

Ing https://digitalweightscalecentral.com/, privasi pengunjung kita nemen wigati kanggo kita. Document kebijakan privasi negesake jinis informasi pribadhi ditampa lan diklumpukake dening https://digitalweightscalecentral.com/ lan carane wis digunakake.

Log File
Kaya akeh liyane situs Web, https://digitalweightscalecentral.com/ ndadekake nggunakake file log. Informasi nang file log kalebu protokol internet ( IP ) alamat, jinis browser, Internet Service Provider ( ISP ), tanggal / wektu perangko, referring / kaca metu, lan nomer klik kanggo njelasno tren, ngleksanakake situs, gerakan trek pangguna watara ing situs iki, lan ngumpulake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane kuwi ora ana sing nyambung menyang samubarang informasi sing dingerteni wong.

Cookie lan Web Beacons
https://digitalweightscalecentral.com/ ora nggunakake cookie kanggo nyimpen informasi bab pengunjung pilihan, rekaman informasi-user tartamtu ing kaca akses panganggo utawa riko, ngatur isi kaca Web adhedhasar jinis pengunjung browser utawa informasi liyane sing Pengunjung dikirim liwat browser.

DoubleClick Dart Cookie
.:: Google, minangka vendor pihak katelu, migunakake cookie kanggo ngawula iklan ing https://digitalweightscalecentral.com/.
.:: Nggunakake Google cookie Dart mbisakake iku kanggo ngawula iklan kanggo pangguna adhedhasar riko sing https://digitalweightscalecentral.com/ lan situs ing internet.
.:: Pangguna bisa milih metu saka nggunakake cookie Dart kanthi ngunjungi kebijakan privasi jaringan iklan lan isi Google ing URL ngisor iki – https://www.google.com/privacy_ads.html

Sawetara partners iklan kita bisa nggunakake cookie lan web Beacons ing situs kita. Partners iklan Kita kalebu ….
Google Adsense
Amazon

Server-server kasebut kanggo pihak katelu utawa jaringan kanggo nggunakake teknologi kanggo iklan lan pranala sing katon ing https://digitalweightscalecentral.com/ ngirim langsung menyang browser Panjenengan. Padha kanthi otomatis nampa alamat IP nalika iki ana. Tèknologi liya ( kayata cookie, JavaScript, utawa Web Beacons ) uga digunakake dening jaringan kanggo pihak katelu kanggo ngukur efektifitas saka iklan lan / utawa kanggo nggawe pribadhi isi iklan sing ndeleng.

https://digitalweightscalecentral.com/ wis ora akses utawa kontrol liwat cookie iki sing digunakake dening iklan pihak katelu.

Sampeyan kudu takon kabijakan privasi dhewe server kanggo pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci ing laku uga kanggo mangerteni instruksi babagan carane milih-metu saka laku tartamtu. http://kabijakan privasi digitalweightscalecentral.com/'s ora aplikasi kanggo, lan kita ora bisa ngontrol aktivitas saka, kuwi iklan utawa situs web.

Yen sampeyan pengin kanggo mateni cookie, sampeyan bisa nglakoni liwat opsi browser Panjenengan individu. Informasi sing luwih rinci babagan Manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokaké ing browser’ situs pamilike.