Ukuran Review Suede Pronto Digital Printer Kitchen

Ukuran Review Suede Pronto Digital Printer Kitchen

The Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen Scale is another fine scale form Suede – ing mburi kurang saka sawetara rega, iku nyang-nyangan sing.

  • Range: 1g – 5000g
  • Akurasi: 1g
  • Mbutuhake 2 x batre AAA (klebu)
  • Ndhukung ukuran ing Gram (G), ons (OZ) lan kilogram (LB)
  • Fungsi tare
  • Gaya Funky

Ukuran Review Suede Pronto Digital Printer Kitchen

The Good

The Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen Scale is a very simple scale to use – podho rupo kanggo Suede Pro dideleng kene. Ing kasunyatan, kabeh kita tes sing nunjukaké njero, ukuran punika persis padha. Akurasi padha, panggunaan padha.. Bentenipun mung ing asthetics (kang, kita mratelakake panemume, sing akeh apik liwat pro) lan regane.

Mbangun kualitas ngrasa luwih apik tinimbang sing saka Pro, kang gripe kita utama. Ukuran wicaksana, ukuran iki gedhe kanggo mbuwang ing Bowl nyawiji cukup tanpa iku Mudhun mati.

Asthetics gedhe kita mratelakake panemume. Ukuran iku kasedhiya ing loro perak lan ireng (kaya Pro), tombol aran becik lan ngalangi. A langkah gedhe saka Pro.

Bad

Fitur wicaksana, iku ngrasa minangka sanadyan soko liyane bisa ditambahake, karo sawetara saingan aturan poto pawon utawa macem-macem luwih saka Unit, iki mesthi model budget!

Yen sampeyan lagi kepingin kanggo nimbang apa-apa nanging úa pawon, sampeyan lagi arep bakal metu saka luck karo ukuran iki, minangka akurasi 1g ora menehi sampeyan akeh saka pilihan. Yen sampeyan lagi needing ukuran kanggo pindho minangka ukuran duwit receh, mriksa metu kita reviews ukuran duwit receh.

Kesimpulan

The Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen Scale is enough of a step up from the Pro, kita bisa kanthi aman ngomong iku worth ekstra ing sawetara dolar liwat. Iku looking unit becik, lan akeh luwih gampang ing mripat saka Pro. Yen sampeyan lagi looking for soko ing sawetara rega iki karo akurasi luwih, you should also check out the Smart Nimbang Digital Pro Pocket Scale as it may fit the bill a bit better than the Pronto.

Sakabèhé, the Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen Scale is a great budget kitchen scale which works great, iku mung kurang fitur kanggo nggawe iku migunani kanggo apa, nanging masak!

Ozeri Pronto Digital Multifunction Kitchen and Food Scale

7.8

Akurasi

7.0/10

Ease saka nggunakake

10.0/10

fitur

5.0/10

Aesthetics

9.0/10

Pros

  • 5000g Capacity
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Large weigh pad

cons

  • Accuracy limits use
  • Limited Features

Posts similar
Suede Pro scale Review Digital Kitchen Food
Suede Pro scale Review Digital Kitchen Food
Ireng utawa Silver? The Ozeri Pro Digital Kitchen Food Scale looks the part, nanging ngrasa mirah, sing ngandika.. iku! Range: 1g...
Smart Nimbang Digital Pro Kalender Review scale
Smart Nimbang Digital Pro Kalender Review scale
How does the Smart Weigh Digital Pro Pocket Scale stack up? Pretty well it seems! Range: 0.1g – 2000g Accuracy: 0.1g...

Ora ana komentar durung, nambah siji ngisor.

Ninggalake a Reply


jeneng (dibutuhake)

email (dibutuhake)

situs web