WITHINGS WiFi scale Body – ing scale PALING Larang tau?

WITHINGS WiFi scale Body – ing scale PALING Larang tau?

The WiFi Body Scale by Withings is VERY EXPENSIVE – iku pantes price tag? Iku rip mati? Kita diselang siji saka maca lan sijine iku kanggo test (thanks Dave!). Waca liyane kanggo mangerteni apa kita panginten..

  • FDA awak ngankat maca lemak
  • Akurasi Great
  • Wifi aktif
  • Kompatibel karo MyFitnessPal
  • Multi pangguna kanthi pangenalan otomatis

 

WITHINGS WiFi Body scale Review

Wong, kita lagi kaget Withings bisa nemokake wong tuku ukuran karo tag rega liwat $1000, nanging.. ngerti, kanggo saben dhewe. Aku mesthi pengin aku sing jenis dhuwit kanggo jotosan ing ukuran jedhing prasaja! Sing ngandika, kita padha VERY kesengsem dening unit kita dites, supaya yen sampeyan sawise paling, iki mesthi munggah ana!

 

The Good

WITHINGS WiFi scale Body katon pancen nggumunke, lan iku ngrasa rock ngalangi. Mbangun kualitas punika dening adoh paling kita wis tau dites, ora mangu babagan iki! Yen aku bisa tetep dadi, Aku (Petunjuk Petunjuk Dave ..). Layar sanget gampang kanggo maca lan ora nandhang sangsara sorotan sing timbangan liyane kadhangkala koyone duwe. Output wis aran beda iku, iku meh minangka yen iku kang ngarep-surem (sanadyan iku ora). Estetika saka ukuran dhewe gedhe, karo lungguh cukup kurang kanggo lemah, iku kudu campuran karo kothak jedhing becik gampang.

Akurasi ana titik ing, ora bisa luwih apik! Takeran awak lemu ketoke dadi bab akurat minangka bisa kanggo ukuran impedance bioelectrical (kang nyedhaki dipercaya). Integrasi karo MyFitnessPal lan Aplikasi liyane iku pesti plus!

Sakbenere, aku ora ngerti kok ukuran wis review campuran kayata ing Amazon.. mbok menawa iku para panuku remorse? Utawa mbok menawa wong padha dikarepake dadi piring emas kanggo rega! Punapa mawon cilik.. ana apa-apa kanggo kaluputan bab piranti.

 

Bad

Maca ukara pungkasan saka ing paragraf pungkasan. Ana apa-apa ala bab scale Withings Body WiFi, sanadyan rega punika cantik tajem!

 

Kesimpulan

Nalika aku menang lotre, scale Withings Body WiFi punika ukuran Aku bakal tuku. Periode. Aku tresna iku, mung alesan aku ora njupuk nyisihaken saka Air lan njupuk siji sapunika.. punika rega. Yen rega ora penolakan, lan sampeyan lagi looking for a ukuran awak lemu ndhuwur-saka-saka-line, tuku dina iki, iku Piece Fantastic kit!

WITHINGS WiFi scale Body

10

Akurasi

10.0/10

Ease saka nggunakake

10.0/10

fitur

10.0/10

Asthetics

10.0/10

Pros

  • Asthetics ayu
  • Quality Mbangun dhuwur
  • banget Accurate
  • Wifi
  • Integration app

cons

  • price!

Posts similar
Ukuran bobot Gurus Digital Body Lemak – Review Quality terjangkau
Ukuran bobot Gurus Digital Body Lemak – Review Quality terjangkau
Bobot Gurus duwe website lunyu, nanging ora sing Digital Body Lemak scale uga tumpukan munggah? Kito mikir supaya. Range:...
Ukuran GoWISE Amerika Serikat Slim Digital – Pilihan Wise?  Review 2015
Ukuran GoWISE Amerika Serikat Slim Digital – Pilihan Wise? Review 2015
Ing GoWISE Amerika Serikat scale Slim Digital njupuk saka pengukuran kaya iku mitra luwih larang, nanging kanggo tag rega padha ...
Suede ZB19-W scale – Good Looking, Nanging Ora iku Ngirim?
Suede ZB19-W scale – Good Looking, Nanging Ora iku Ngirim?
Ing Suede ZB19-W scale fitur sing gedhe looking Electro-Teknik Bobot nelpon, njupuk bobot Takeran lan ndeleng tampilan jarum ...

3 Comments

  • Fuad Efendi says:

    You are advertising Amazon products and obviously most expensive has the most stars.

    But you forgot about Garmin Index!!!

    • Tara says:

      Hi Fuad, most often we find when it comes to scales that you get what you pay for. We will look into getting a Garmin Index so we can provide a review for you.

  • Pinki says:

    I have been surfing online more than 4 hours today, yet
    I never found any interesting article like yours.
    It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more
    useful than ever before.

Ninggalake a Reply


jeneng (dibutuhake)

email (dibutuhake)

situs web