5 KEYS TO tuku SCALE DIGITAL YOUR

Pengin ngerti apa katon nalika tuku ukuran digital? We’ve used and rated a large number of really good scales, supaya kita ngerti apa katon metu kanggo (lan apa supaya). We share our 5 ndhuwur tips karo sampeyan.

Kita ngerti liyane lan liyane babagan kesehatan lan bobot kita, kita nemokake liyane bayangan babagan hubungan antarane kita kesehatan lan bobot dianggo. Kita miwiti mangan sehat, olahraga ing cara liyane efisiensin, lan ngawasi bobot kita lan faktor kesehatan kita rapet.

Ing bagéan sing paling penting ngawasi bobot kita, punika gadhah pesawat akurat lan uga digawe saka timbangan jedhing. Milih ukuran jedhing digital tengen ora cukup sing gampang sanadyan. Kanthi mangkono akeh macem-macem timbangan kasedhiya ing pasar dina angel iku bisa milih. Sawetara saged ngawasi luwih saka mung bobot kita. Padha bisa netepke dandanan awak kita sakabèhé, kalebu bobot banyu lan bobot otot. Sawetara malah bisa nyimpen rekaman saka stats kesehatan kita supaya kita bisa katon ing proses kita. Wong sing mung ukuran lawas gaya apik.

Kanggo sawetara wong, ukuran jedhing paling, isih bisa dadi ukuran analog klasik. Padha sing umum aman nggunakake. Sampeyan bisa ngeset anyar iku kanggo nul sadurunge nggunakake pindah cilik, lan anggere minangka sumber tetep digunakake, ukuran bisa ok. Ing timbangan analog, Nanging, sing dadi meh lungse dina iki. model Digital njupuk liwat pasar. Model analog ora duwe minangka sudhut sawetara kanggo pangukuran, utawa aja padha duwe Kapabilitas (lan asring akurasi) sing saingan digital sing duwe.

Kanggo milih sing paling apik ukuran jedhing digital, mikir bab kabutuhan lan budget. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nimbang apa ngene kaya ukuran kanggo kowe. Aja pengin mung katon ing bobot? Utawa gol kanggo mbangun otot, utawa ilang liyane lemak? Apa kuwatir bab kesehatan sakabèhé? Lan seneng cara tetep mripat ing cara awak ngalami kemajengan konstan karo wektu? Liyane mikir kanggo mikir bab iku nomer wong sing arep nggunakake ukuran lan uneg-uneg sing. Sawetara timbangan digital wis dibangun ing utawa kenangan ditransfer kanggo sawetara kedhaftar kanggo nyimpen lan trek kemajuan. Kabeh faktor iki bakal nemtokake jinis ukuran sampeyan bakal kudu.

Bab-bab sing bisa nyana saka ukuran iki dina lunga ngluwihi 90s lawas jedhing pesawat. timbangan Dina sing digawe luwih kanggo ngawasi kesehatan saka mung massa awak sakabèhé. Sampeyan saiki bisa program umur, dhuwur, Jenis Kelamin, lan tingkat kegiatan ing ukuran lan bisa ngira umur metabolis lan malah maringi pitutur sampeyan ing intake kalori. Digital timbangan dina iki uga bisa nuduhake sampeyan carane massa wis nyebar antarane balung massa lan massa otot uga lemak awak lan lemak visceral. Ing pet padha pindhah adoh ngluwihi ukuran mung BMI Panjenengan, kanggo netepake kesehatan. Lan, kanggo paling timbangan loro pangukuran ing mina lan kilogram kasedhiya lan sawetara isih duwe pangukuran ing watu (nanging iki sing harder teka tengen).

1. Kudu akurasi HIGH?
Sawetara kita kaya kanggo ngukur dina, utawa malah wis lan kirim karya-metu dadi akurasi lan linuwih tombol. Iku apik kanggo ngerti sing timbangan karo kabeh Kapabilitas ngawasi iki sing paling apik kanggo wong-wong sing mung pengin pangerten umum awak sing. Yen sampeyan atlet profesional, Nanging, utawa Site awak, lan sampeyan tetep ngukur awak lemu lan bobot otot kanthi ngunjungi puskesmas banjur ing akurasi ukuran ngarep bisa dadi masalah. Studies wis ditampilake sing fitur ngawasi timbangan beda nuduhake beda ing akurasi. Sampeyan badhe kaget amarga mundhak rega ngginakaken ing pesawat saka timbangan ora tansah nuduhake Tambah ing akurasi. Sawetara timbangan digital liyane budget duwe akurasi banget.

2. BUDGET-eling?
Sawetara kita ora pengin nglampahi rejeki ing timbangan digital. Yen sampeyan ana ing budget lan kaya produk murah, sampeyan bisa uga pengin mbukak kanggo model liyane prasaja. fitur ditambahaké bisa dramatically nambah rega saka ukuran Panjenengan. Yen akurasi massa awak, lan massa balung lan kuwi ana kang ageng wigati kanggo sampeyan, sampeyan bisa tuku ukuran medical. timbangan Medical luwih larang lan ora dirancang karo estetika utawa transportability ing atine, nanging lagi timbangan paling akurat metu ana. Lan padha bisa mung dadi apik ukuran jedhing digital sing.

3. WARNA lan STYLE tumata?
Akèh kita ninggalake timbangan kita metu kanggo pangukuran gampang lan kita pengunjung kanggo ndeleng. Sing ngendi desain lan pilihan werna apik faktor ing. Yen sampeyan duwe ing sing omah-omahé karo interior designer tumata, utawa sampeyan mung kosong kaya looking ing iku ayu, then the way your digital scales look could be an issue. All of our reviews clearly display a picture of the scales we are talking about. So you won’t get caught buying an ugly set.

4. POOR EYESIGHT?
Straining to read the numbers displayed way down at your feet is plain frustrating. Yen sampeyan duwe panon miskin, the digital bathroom scale for you could be the talking scales. They announce your weight as well as displaying it. Akeh saka timbangan ngomong duwe opsi basa beda dhuwur kayata Spanyol, Perancis, lan paling basa Eropah. If you are self conscious about your weight and don’t want to risk your stats being broadcast throughout your home, ana uga timbangan karo nomer tampilan gedhe banget, utawa gampang kanggo ndeleng bali-surem layar. Angka gedhe utawa timbangan ngomong sing paling, Nanging, nalika cahya layar nduweni masalah iku bisa dadi musuhan kanggo ndandani. Elinga yen sing jinis timbangan sing bisa tetep jurnal bobot, uga bisa nuduhake apa bobot direkam ana sawise kowe njaluk mati ukuran supaya sampeyan bisa duwe dipikir nyedhaki.

5. Luwih akeh bobot RANGE?
Ana titik ing ukuran bobot mundhut sing hard entuk yen timbangan Panjenengan ora ngebaki bobot miwiti. Yen sampeyan sing kabotan, sampeyan bisa uga pengin madosi ukuran sing wis sawetara luwih akeh. Akeh timbangan pindhah nganti 300 lbs karo sawetara tutup metu ing agêng 400 sawetara lb. Yen sampeyan ngangap babagan nggunakake baterei, sampeyan bisa milih ukuran sing solar powered utawa wis adaptor plug. Timbangan iki duwe sel solar cilik sing ngidini wong kanggo ngisi lan mbayar ulang tanpa perlu ganti batre sing. Lan yen sampeyan ana sentimental, utawa mung kudu soko kanggo nimbang dhewe lan ora Care bab fitur liyane, sampeyan bisa njaluk siji analog. Iki mirah, kurang saka $10 timbangan sing akeh pracaya dadi luwih akurat saka model digital.

Mangga maca liwat reviews kita, kita padha wektu ing Testing saben unit lan pangarep-arep sampeyan nemokake exacly bobot digital timbangan sing looking for.